Ben erdemden başka zenginlik tanımıyorum. ( İbn-i Sina )

3 Haziran 2010 Perşembe

YURDA DÖNDÜLER


YURDA DÖNDÜLER


Gazze'ye yardım götürmek üzere yola çıkan, ancak saldırıya uğrayan ''Mavi Marmara'' gemisinde bulunan Ağabeyim Lütfi Gencal bugün İstanbul'a döndü. Yapılan saldırıda ölenlere Allah cc.'tan rahmet diliyorum, yakınlarına Rabbim sabır ihsan etsin. Yaralananlara acil şifalar dilerken yurda dönen gönüllülerimize hoşgeldiniz diyorum. Mevlam sizlerden razı olsun. Allah’ın rahmeti, merhameti, yardımı sizlerin ve tüm müslümanların üzerine olsun.

4 yorum:

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
gözünüz aydın abinizin sağ salim dönüşü nedeniyle.
Dilerim böyle acılar görmez ülkem artık.
Sağlıkla kalın.

iffetin günlüğü dedi ki...

Gözünüz aydın.
Allah hayatını kaybedenlere rahmet eylesin.

NoEngel dedi ki...

Merhabalar,
Gözümüz aydın olsun. Bu güzel dua ve dilekleriniz için teşekkürler.Ölen kardeşlerimize bende sizin vesilenizle Allah'tan rahmet diliyorum.Yaralananlarada Allah'tan şifalar diliyorum.
Sağlıcakla kalın...

Lütfi GENÇAL dedi ki...

Mavi marmara gemisi ile mazlum ve madur gazze halkına yardım götrümek hani çook maddi sıkıntı içindesindirde akla ziyan yardımın gelmesi gelmesi varya,hani müebbet hapis cezası beklerken beraat kararının gelmesi varya,hani bayram sabahını beklerken yeni elbise yeni ayakkabı alınıpta bayram sabahına ermek varya, hani derler ya içinde tarifi imkansız bir sevinç varya, Mavi marmara gemisi ile mazlum ve madur gazzeye yardım götürmek işte böyle bir şey!L.G.